Geen producten (0)
Geen producten (0)

Japa 385 Zaag-Kloofmachine voor achter de tractor of Krachtstroom

€ 12.500,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

De Japa 385 Zaag-Kloofmachine voor achter de tractor of op krachtstroom

 

Voor stammen tot 38 cm

 

 

Japa® 385 kan worden uitgevoerd met aftakas of elektromotor.

Het hydraulisch systeem is geoptimaliseerd voor volledig professioneel gebruik en stelt de gebruiker in staat om tegelijkertijd te zagen en te kloven, waardoor een snelle verwerking van haardhout  mogelijk is. Door de goed ontworpen hydraulische en mechanische krachtoverbrenging heeft de machine een aangenaam geluid.

Japa 385® wordt altijd geleverd met hydraulische aansluitpunten waardoor een breed gebruik van accessoires zoals stammentafels, invoerrollen enz op de machine kunnen worden aangesloten, met trots gemaakt door Japa®

De machines van Japa® 385 zijn ontworpen samen met de brandhoutprofessionals om een goed product op de markt te brengen.

Brandhoutlengtebegrenzer is instelbaar en zal tijdens het zagen wegtrekken, zodat het brandhout vrij in de juiste positie naar de kloofkamer kan vallen. Kettingsmering werkt automatisch en de afzonderlijke transparante reservoir voor kettingolie kan eenvoudig zonder gereedschap worden vervangen of gevuld. De gebruiker kan de hoeveelheid kettingolie uit de werkpositie zien. Wanneer de actieve veiligheidsafscherming open is, heeft de gebruiker gemakkelijk toegang tot de zaageenheid voor onderhoud en vervanging van kettingen en bladen.

Japa® 365 is een stap voor op alle concurrenten in zijn klasse. 4, 6 of 8-voudige framemessen zijn beschikbaar voor verschillende soorten haardhout.

 

Met vriendelijke groeten en de koffie staat klaar

Aarzel niet om ons te contacteren voor een demo!!