Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hakselaar RS-120 OFF-ROAD

€ 3.200,00 (exclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 105-1110
Omschrijving

Deze hakselaar knipt takken tot 9cm en heeft elektrische start.

 

Snel en eenvoudig hout knippen met de rs-120 off road hakselaar.

De RS-120  machine knipt in enkele seconden lange takken naar haardhoutblokjes. 

 

Veel kwaliteit voor weinig geld. Deze machine is geschikt om stamhout en takken met veel zijtakken te knippen in kleine stukken. Hoe meer messen u gebruikt hoe kleiner het geknipte hout (zie opties).

Geweldig mooi haardhout wat goed verkoopbaar is. Zo kunt u aan uw snoeiafval ook nog wat verdienen. U kunt er optioneel ook een trommelzeef bij kopen die de kleine takjes van het haardhout scheidt.

Knippen tot 9 cm. De houtknipper / houthakker RS-120 OFF-ROAD is ontworpen voor de verwerking van houten afval en takken met een diameter van maximaal 9 cm. Deze knipper verwerkt hout tot een effectieve en organische brandstof, bij uitstek geschikt voor verbranding in alle soorten kachels en centrale verwarmingsovens.

DIT MODEL HEEFT ELEKTRISCHE START

Dit model heeft ook een trekhaak zodat u uw snoeiafval direct in de aanhanger kunt laden.

De aandrijving: Deze houtknipper is uitgerust met een krachtige en betrouwbare benzinemotor van het Chinese merk LIFAN. Deze motoren zijn zeer zuinig in gebruik.

Hardox 500 staal. De messen van het snijmechanisme zijn gemaakt van HARDOX-slijtvast staal dat een lange en effectieve werking van de machine garandeert. Het snijmechanisme is uitgerust met een uitzet- en klemmof die dient voor het positioneren van snijbladen, en ook een functie vervult van overbelastingsbeveiliging.

Onderstel: Deze machine is standaard uitgerust met een ruwterrein onderstel.

Geinteresseerd? Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende demonstratie!